Wilt u een professionele eigen website?

Wij bouwen en hosten deze voor u tegen een aantrekkelijk tarief.

In 6 stappen uw eigen website online.

Inventarisatie

van uw wensen

U ontvangt de

offerte

Aanleveren van

materiaal

Ontwerpen

van uw site

Bouwen site in

test omgeving

Uw site

online

Het inventariseren van uw wensen:

Om uw website te kunnen bouwen moeten wij een inventarisatie maken van uw wensen, dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. Om uw site naar wens te kunnen bouwen moeten wij weten wat u voor site wilt en welke functionaliteiten uw site zou moeten hebben. Wilt u een fotoalbum, een webwinkel enzovoort.

 

 

 

Voor wij uw website gaan bouwen ontvangt u de offerte:

 

Hierin staan uw wensen zoals u heeft aangegeven en de uiteindelijke prijs op basis van uw wensen. Op deze manier weet u duidelijk waar u aan toe bent. Indien u tijdens de ontwikkeling van uw website uw wensen bijstelt dan hoort u direct van ons of dit gevolgen heeft voor de prijs.

 

 

Aanleveren van materiaal door u:

 

Als u akkoord gaat met de offerte, dan ontvangen wij graag van u het benodigde materiaal om de site te kunnen bouwen. Denk hierbij aan eventuele foto's, het logo en de teksten.

 

Wij ontwerpen uw site, maken een webdesign:

 

Al de door u aangeleverde materialen worden in het ontwerp verwerkt. U ontvangt hierna een webdesign ter goedkeuring. Dit is geen werkende website, maar hiermee krijgt u wel een goed idee van hoe het gaat worden.

Wij bouwen uw website in een test omgeving:

 

Als u het ontwerp heeft goedgekeurd dan bouwen wij de site voor u in een test omgeving. U ontvangt hierna van ons een link waarmee u naar de test omgeving gaat, hier ziet u uw site werkend en kunt u hem uitgebreid testen.

Uw site online:

 

Na de testfase wordt uw site online gezet voor u.